VACATURE: Coördinator Innovatienetwerk Jeugd

Het Innovatienetwerk Jeugd is op zoek naar een nieuwe coördinator. Een uitdagende functie waarin je het verschil kunt maken voor de jeugd in de regio Hart van Brabant. Ben jij 24 uur per week beschikbaar en heb je affiniteit met innovatie, jongerenparticipatie en netwerken? Bekijk dan de vacature!

Elk kind heeft het recht om gezond, veilig en prettig op te groeien. Om zijn of haar mogelijkheden te onderzoeken, te dromen, talenten te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven te halen.

Dat is de koers van de regio Hart van Brabant van waaruit het Innovatienetwerk Jeugd werkt. Hierbij werken we vanuit de leefwereld van het kind, de jongere en zijn of haar ouders. Niet vanuit regels en procedures. Bij alles wat we doen stellen we ons de vraag 'Wordt het kind hier gelukkiger van?' Wil jij hieraan bijdragen? Dan zoeken we jou!

Coördinator Innovatienetwerk Jeugd

Als coördinator geef je richting en sturing aan het Supportteam van het Innovatienetwerk Jeugd. Het team is samengesteld vanuit de verschillende netwerkpartners. Als coördinator heb je een uitgesproken rol in het initiëren, aanjagen en mede organiseren van activiteiten in de regio en het leggen van verbindingen met jongeren, ouders, ondernemers, (zorg) professionals en het onderwijs aan elkaar én aan het netwerk. Daarnaast werk je mee aan het continueren en ontwikkelen van het label en de boodschap ‘Samen Innoveren Met de Jeugd’. Je bent de kartrekker van de volgende Ontwikkelopgaven:

  1. Verstevigen van Innovatiekracht waarbij jongerenparticipatie het uitgangspunt is.
  2. Vergroten van de diversiteit in deelnemers.
  3. Verbinden van de regionale opgaven voortkomend uit de Koers Jeugd en Hervormingsagenda aan activiteiten vanuit het INJ en JP.

Solliciteren? Je kunt jouw motivatiebrief en CV mailen vóór 6 mei 2024. De gesprekken vinden plaats in week 20 en 21.  Bekijk voor meer informatie de vacature.

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden