Kennismaking JWR en Wethouders Jeugd

Op 21 november ontmoetten de Jeugdwelzijnsraad en (nieuwe) wethouders Jeugd elkaar op het Stadhuis in Tilburg. Met een interactief programma kregen de wethouders een ‘kijkje in de keuken’ van jongerenparticipatie. En er was ook een challenge voor de wethouders..

Het Innovatienetwerk Jeugd - Jongerennetwerk Samen met de Jeugd vindt het geweldig dat de (nieuwe) wethouders Jeugd zich de komende jaren sterk maken voor de kinderen en jongeren in de regio Hart van Brabant. Een prachtige uitdaging waarbij ze van grote betekenis kunt zijn voor jongeren.

Wat zijn de dromen van de jongeren in Brabant? Hoe worden die waargemaakt? De wethouders Jeugd en jongeren van de Jeugdwelzijnsraad (JWR) spraken openhartig met elkaar over dromen en uitdagingen in het systeem. Een mooie aftrap voor nog betere en constructieve samenwerking tussen jeugd en beleidsmakers!

De wethouders Jeugd van de regio Hart van Brabant zijn bovendien door de Jeugdwelzijnsraad uitgedaagd voor een challenge: wie zal als eerste 5 challenges volbrengen? Wij houden je op de hoogte via onze socials!

Ook werd deze avond het resultaat gepresenteerd van een bijzondere co-creatie rondom de aanpak Wachttijden. Lees er hier meer over!

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden