Bijeenkomsten 2023

Wil je geïnspireerd raken? Je netwerk uitbreiden? Praten met jongeren, maar ook over de mentale gesteldheid van de jongeren in de regio Hart van Brabant? Sluit dan aan bij de bijeenkomsten van het Innovatienetwerk Jeugd en Jongerennetwerk - Samen met de Jeugd. Ook in 2023 ontmoeten wij je graag!

Download & bekijk:

Bijeenkomsten INJ - 2023

Hoe is het gesteld met de Mentale Gezondheid van jongeren in de regio Hart van Brabant? In 2022 ontwikkelde het Innovatienetwerk Jeugd al de thematische koers voor de komende tijd. Hierin ontdek je hoe wij willen bijdragen aan de verbetering van jeugd(zorg) en de mentale gezondheid van de jeugd in de regio Hart van Brabant. 

Met inspiratie, innovatie en een breed netwerk zet het Innovatienetwerk Jeugd zich in voor het vergroten van het welzijn van jongeren, want dat is en blijft hard nodig. In bijgevoegd overzicht delen we graag onze activiteiten voor het najaar. We ontmoeten je graag bij één van de bijeenkomsten!

Jongeren, ouders, vrijwilligers, professionals, organisaties en initiatiefnemers: laten we ons blijven inzetten voor de jeugd in de regio Hart van Brabant. Zij verdienen het.

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden