Meet Up

Het Innovatienetwerk Jeugd organiseert een aantal keer per jaar Meet Ups. We geven de ruimte om inspiratie te delen en bieden innoverende initiatieven een podium waarmee zij steun kunnen verwerven omdat zij een oplossing of een antwoord bieden op een Jeugdvraagstuk uit de regio Hart van Brabant.

Het delen van inspiratie doen we op allerlei manieren, in de vorm van een presentatie, een college of een workshop. Tijdens de Meet Ups vinden er ook altijd pitchsessies plaats. Iedere initiatiefnemer kan zijn/haar vernieuwende idee na een zorgvuldige toeleiding (toetsingsgesprek en een ‘go’) tijdens deze sessies voorleggen aan het innovatienetwerk.

Het innovatienetwerk wordt op dat moment gevormd door het aanwezige publiek. Het publiek vult bij elke pitch een feedbackkaart in, waarop ze naast tips ook contactgegevens kunnen delen. Naast de feedback vanuit het publiek brengt een jongerenjury en een vakjury haar stem uit. In totaal gaat het om vijf stemmen. Bij drie stemmen of meer kunnen initiatiefnemers voor de verdere ontwikkeling van hun idee gebruik maken van ondersteuning en een subsidie, zij nemen vanaf dat moment deel aan de leergemeenschap van initiatiefnemers.

Meedoen?!
Wil jij een keer een Meet Up bijwonen en meedenken, ondersteunen of adviseren? Kijk dan bij de agenda voor de eerstvolgende Meet Up. Geïnteresseerd in wat voor ideeën er al gepitched zijn? Kijk dan bij initiatiefnemers. Heb jij een innovatief idee en wil je weten hoe jouw idee binnen het innovatienetwerk ondersteund kan worden om uit te groeien tot een duurzame onderneming? Kijk dan bij meedoen. Wil je nu meteen jouw idee aanmelden? Introduceer kort je idee in het contactformulier. Het supportteam neemt dan contact met je op!

Partners

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden