Meet Up

Heb jij een innovatief idee dat bijdraagt aan de verandering binnen jeugd(hulp) in de regio Hart van Brabant? Wil je geïnspireerd worden op actuele thema’s én wil je anderen uit het Innovatienetwerk ontmoeten? Kom naar de Meet Up!

Het Innovatienetwerk Jeugd organiseert een aantal keer per jaar de Meet Up. Een moment waarop wij inspireren op actuele thema’s in de vorm van een presentatie, een college of workshop.

Tijdens de Meet Up krijgen initiatieven die op het punt staan om hun concrete concept verder te onderzoeken of te ontwikkelen een podium. Deel jij met ons jouw oplossing of antwoord op een Jeugdvraagstuk uit de regio Hart van Brabant? Dan maak je kans op steun uit het Innovatienetwerk.


Pitch jouw idee

Heb jij al verschillende onderzoeken gedaan en heb je een concreet concept waar je graag verder mee aan de slag wilt, maar weet je niet goed hoe? Bij het Innovatienetwerk Jeugd denken we graag met je mee. We kijken samen naar wat passend is bij jouw initiatief om ondersteund te worden en uit te groeien.

Wie heb je nodig, welke adviezen helpen jou en welke ondersteuning helpen jou? Bekijk de flyer met het 6 stappenplan en meld jouw idee aan via het formulier op de website. Wie weet pitch jij dan tijdens de volgende Meet Up voor de jongeren- en vakjury.  


Doe mee

Heb jij een innovatief idee en wil je weten hoe jouw idee binnen het Innovatienetwerk ondersteund kan worden om uit te groeien tot een duurzame onderneming? Kijk dan bij meedoen. Wil je jouw idee direct aanmelden? Introduceer dan kort je idee in het contactformulier en het supportteam neemt contact met je op.

Het Innovatienetwerk Jeugd wil nieuwe en kansrijke initiatieven versnellen en versterken. Lees meer over eerdere Meet Up’s.

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden