Partners

Onder het motto 'Samen innoveren voor en mét de jeugd' werken de negen gemeenten in de regio Hart van Brabant samen aan een beter jeugdbeleid. Deze gemeenten zijn: Oisterwijk, Dongen, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Waalwijk, Hilvarenbeek, Goirle, Heusden en Tilburg.

Het innovatienetwerk jeugd kent een aantal kernpartners, die gezamenlijk de activiteiten regisseren en deels ook organiseren vanuit het supportteam. De kernpartners zijn:

Hiernaast zijn er nog veel meer personen betrokken bij het Innovatienetwerk. Al dan niet namens een organisatie of op persoonlijke titel. Bijvoorbeeld als initiatiefnemer of als meedenker of meedoeners in de Innovatielabs of Meet-Ups. Vaak in meerdere rollen tegelijk: als jongere, ouder, professional, bestuurder, vrijwilliger, betrokken inwoner van de regio Hart van Brabant: altijd met grote betrokkenheid bij kinderen en jongeren. En met ideeën.

Een netwerk is doorlopend in beweging, en altijd zijn nieuwe belangstellenden welkom mee te innoveren. Ook in het supportteam. Vragen? Belangstelling? Neem dan contact op met coördinator Jacqueline van Zwieten via het contactformulier.

 

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden