Partners

Het Innovatienetwerk Jeugd is een initiatief van de Regio Hart van Brabant, een samenwerkingsverband van elf gemeenten: Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, Heusden, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk.

Onder het motto 'Samen innoveren voor en mét de jeugd' werken we nauw samen.

Kernpartners & Supportteam

Het Innovatienetwerk jeugd kent een aantal kernpartners die samen de activiteiten regisseren en deels ook organiseren. Deze partners ontmoeten elkaar in het Supportteam:

Naast de kernpartners zijn er nog veel meer personen betrokken bij het Innovatienetwerk. Bijvoorbeeld als initiatiefnemer of als meedenker en meedoeners in de Innovatielabs of bij de Meet Up. Vaak in meerdere rollen tegelijk: als jongere, ouder, professional, bestuurder, vrijwilliger, betrokken inwoner van de regio Hart van Brabant. Altijd met grote betrokkenheid bij kinderen en jongeren. En vol ideeën!

Een netwerk is doorlopend in beweging. Er zijn altijd zijn nieuwe belangstellenden welkom om mee te innoveren. Ook in het supportteam. Vragen? Belangstelling? Neem dan contact op met coördinator Jacqueline van Zwieten via het contactformulier.

 

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden