InspiratieLab

In 2022 en 2023 presenteert het Innovatienetwerk Jeugd verschillende inspiratiesessies rondom het thema Mentale Gezondheid. Natuurlijk met speciale aandacht en inspiratie voor de jeugd. Doe je mee?

Als Innovatienetwerk Jeugd willen we met focus constructief aan Mentale Gezondheid bijdragen. Samen met de partners doen we dit vanuit een gezamenlijk en breed platform. Startend bij de inbreng van jongeren en van daaruit ontwikkelen en verbinden aan andere activiteiten.

Mentale Gezondheid centraal

Via online en offline momenten gaan we actief aan de slag met het thema Mentale Gezonheid. We delen lessen en trends met elkaar, inspireren elkaar en helpen de jeugd(hulp) te verbeteren. Met ervaringsdeskundigen en jongeren zelf. Zet je creatieve brein dus aan.

Inspiratie en ontmoeting

Verschillende aandachtsgebieden komen breed onder de aandacht. We gaan out of de box, we bespreken trends vanuit de leefwereld van jongeren, we gaan praktisch aan de slag met de jeugd en delen goede voorbeelden uit het werkveld. Dat doen we natuurlijk niet alleen, maar samen met onze netwerkpartners en betrokkenen, zoals GGD Hart van Brabant, R-Newt en de partners vanuit SJS.

Bekijk de agenda, meld je aan en versterk het netwerk!

Partners

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden