Deelname traject

Geïnteresseerd in deelname? Deelnemen betekent dat je voor een periode van 150 dagen actieve steun vanuit het netwerk krijgt om je initiatief een stap verder te brengen.

Je krijgt een podium in de regio, toegang tot verschillende netwerken en experts, neemt deel aan de leergemeenschap  en ontvangt zo nodig een aanjaagsubsidie. Daarvoor moet je die steun wel verwerven tijdens de pitchbijeenkomst die hieraan voorafgaat.

Verkenningstraject

Bij het verkenningstraject gaat het vooral om het scherp krijgen van de inhoudelijke meerwaarde van je idee en daar focus in te vinden. Om deel te nemen is het belangrijk dat je jezelf aanmeldt via het contactformulier, er wordt daarna contact met je opgenomen voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken hoe ver je al bent met jouw idee en welke ondersteuningsbehoefte jij hebt.

Ontwikkeltraject

Heb je de smaak al goed te pakken? En ben je klaar om je idee verder te ontwikkelen? Na het verkenningstraject bestaat de mogelijkheid om je idee in verder te ontwikkelen en steun te blijven ontvangen van het innovatienetwerk en deel te (blijven) nemen in de leergemeenschap van initiatiefnemers. Dit doe je in het ontwikkeltraject.  Als je zelf al een stap verder bent kun je ook direct in ontwikkeltraject instappen. 

In het ontwikkeltraject gaat het er ook om, dat je via de Probeer & Leeraanpak een echte “onderneming” ontwikkelt voor jouw product, methode of dienst. Daarnaast is kenmerkend voor deze fase dat je een begeleidingsteam om je heen gaat verzamelen met wie je jouw plan verder gaat uitwerken en ontwikkelen. 

Lees in de flyers alles over ontwikkelen in het innovatienetwerk jeugd, over de ondersteuning die je hierbij kunt krijgen en de  tips, trucs en spelregels die daarbij gelden.

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden