De Reis van 5

MerelVingerhoets

Merel Vingerhoets

  • Initiatiefnemer
    Status initiatief: Afgerond
    Bedrijfsnaam: De Reis van 5

Veel ouders hebben dagelijks te maken met kinderen die strijd voeren aan de eettafel. Met De Reis van 5 maakt strijd aan tafel plaats voor gezelligheid. Het is een voedingsspel waarbij kinderen spelenderwijs gestimuleerd worden om gevarieerd te eten.

Website Facebook pagina Instagram pagina Twitter

Mijn vraag

Een sales vakman die grip krijgt op de meest potentiële markt en kan zorgen voor opschaling van De Reis van 5 om zo Nederland te veroveren.

Ik kan helpen!

Het voedingsspel om kinderen gevarieerder te leren eten en gezelligheid aan de eettafel te brengen.

Probleem constatering: Veel ouders hebben te maken met kinderen die strijd voeren aan tafel, omdat ze niets nieuws willen proeven en alles wat groen is op voorhand weigeren. Ook professionals, zoals diëtisten, missen een praktische tool om gezinnen beter te kunnen ondersteunen bij eetproblemen.

Mijn betrokkenheid: Het is gestart vanuit een studieproject eind 2014. Nadat bleek dat het idee veel potentie had en wij met veel passie gezinnen willen helpen, zijn we doorgegaan met het project. Na 2,5 jaar ons hart en ziel in het spel te hebben gestopt is De Reis van 5 in juni 2017 op de markt gekomen.

Mijn idee: De Reis van 5 is een voedingsspel waarbij kinderen spelenderwijs gestimuleerd worden om nieuwe producten te proeven en met plezier gezond te leren eten. Hierdoor wordt het weer gezellig aan tafel. Het spel is verkrijgbaar voor ouders en professionals via: www.dereisvanvijf.nl.

Betrokken personen: Wij, Brenda Janssen en Merel Vingerhoets staan aan het roer van De Reis van 5. Onze partners zijn: Het voedingscentrum, Ucreate, Rabobank, het Universitair Medisch Centrum Groningen en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

De uitdaging: De doelgroep is erg breed. Hierdoor is het een uitdaging om de meest potentiële markt in kaart te brengen.

alle initiatieven

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden