Meet Up

Het Innovatienetwerk Jeugd organiseert een aantal keer per jaar Meet Ups. We geven de ruimte om inspiratie te delen en bieden innoverende initiatieven die steun zoeken een podium.

Het delen van inspiratie doen we op allerlei manieren, in de vorm van een presentatie, een college of een workshop. Tijdens de Meet Ups vinden er ook altijd pitchsessies plaats. Iedereen kan in deze sessies zijn vernieuwende idee voorleggen aan het innovatienetwerk.

Het innovatienetwerk wordt op dat moment gevormd door het aanwezige publiek. Het publiek vult bij elke pitch een stemkaart in, waarop ze ook tips of contactgegevens kunnen delen. Naast het publiek brengt ook een jongerenjury en een veldjury haar stem uit. In totaal gaat het dus om drie stemmen (publiek geldt voor één stem). Bij twee stemmen of meer kunnen initiatiefnemers voor de verdere ontwikkeling van hun idee gebruik maken van ondersteuning en een aanjaagsubsidie, zij nemen vanaf dat moment deel aan de leergemeenschap van initiatiefnemers.

Meedoen?!

Wil jij een keer een Meet Up bijwonen en meestemmen? Kijk dan bij de agenda voor de eerstvolgende Meet Up. Geïnteresseerd in wat voor ideeën er al gepitched zijn? Kijk dan bij initiatiefnemers. Heb jij een innovatief idee en wil je weten hoe jouw idee binnen het innovatienetwerk ondersteund kan worden om uit te groeien tot een duurzame onderneming? Kijk dan bij meedoen. Wil je nu meteen jouw idee aanmelden? Introduceer kort je idee in het contactformulier. Het supportteam neemt dan contact met je op!

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden