Wat doen we?

We dagen je uit om te werken aan uitdagende vraagstukken, om patronen mee te doorbreken en nieuwe oplossingen aan te dragen en te ontwikkelen.

Gedurende het hele jaar kun je meedoen met verschillende events waar het netwerk onderzoekt wat de behoeften van kinderen en jongeren zijn en waar we zoeken naar preventie en duurzame oplossingen. Meedenken en doen kun je bij de verschillende activiteiten zoals themabijeenkomsten, pitchsessies, het innovatielab en het jongerennetwerk.

Bij het innovatienetwerk kom je in contact met nieuwe mensen en krijg je andere inzichten. Nieuwe kennis en ideeën worden gedeeld. En deze ideeën nemen we serieus want we gaan ze stap voor stap realiseren tot duurzame oplossingen. Dit doen we met de Probeer & Leeraanpak, met kleine experimenten onderzoek je wat werkt en wat niet. Je maakt geen uitgebreid plan, en je doet geen groot onderzoek, maar gaat meteen aan slag om jouw idee in de praktijk te ontwikkelen. Tegelijkertijd krijg je een podium om jouw idee aan een breed publiek te presenteren en ontmoet je experts uit verschillende vakgebieden. Tot slot kun je aanspraak maken op een aanjaagbudget dat kan helpen de eerste stappen tot realisatie te zetten. Ben jij al klaar om mee te innoveren? Lees dan verder bij de verschillende activiteiten en kijk hoe jij je bijdrage kunt realiseren.

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden