Project Gamebust

RikkeSchrauwen

Rikke Schrauwen

  • Initiatiefnemer
    Status initiatief: In het verkenningstraject
    Bedrijfsnaam: Project Gamebust

Scholieren die veel gamen komen vaak in de knoop met hun planning omdat het gamen te veel tijd inneemt. Daarnaast zijn gamers met talent vaak ongezien en lopen daardoor kansen mis. Gamebust heeft al een sociaal platform voor gamers om dit te versterken, al merken we dat er een groep gamers is die lastig te bereiken is. Deze gamers zouden we graag ondersteunen en hun talenten laten ontwikkelen, indien er problemen zijn met school en planning zal het Pauze-Game Traject deze gamers kunnen ondersteunen en coachen om dit tegen te gaan.

Facebook pagina Twitter

Mijn vraag

- We zijn op zoek naar deelnemers voor de experimenten van het project.
- We zoeken ondersteuning op gebied van zorg en methodiek, omdat we de doelgroep kennen maar relatief nieuw zijn in de zorg.
- We zoeken instanties en bedrijven die willen samenwerken zodat dit project een succes wordt

Ik kan helpen!

Passende hulp voor gamers door middel van innoveren van de sociale game cultuur door talentontwikkeling, ondersteuning en coaching.

Probleem constatering: In het onderwijs lopen bepaalde gamers tegen het probleem aan dat ze zich niet kunnen concentreren en meer tijd besteden aan games dan ze lief is. De huidige constructies sluiten niet goed aan op wat de gamers precies nodig hebben om dit te kunnen verhelpen.

Mijn betrokkenheid: Project gamebust heeft een sociaal platform waar gamers zichzelf kunnen uiten. Dit probleem komt vaker voor bij onze doelgroep, daarnaast is de eigen ervaring binnen dit probleem en de schaarse passende hulp die geleverd wordt een frustratie die meerdere van ons team hebben ondervonden.

Mijn idee: Twee trajecten:
- Game On Traject: Je bent goed in games en wil graag doorgroeien binnen deze industrie. Je hebt alleen geen sociaal netwerk wat dit ondersteund. We bieden een coaching programma aan voor gamers zodat ze beter gaan presteren en in contact komen met bedrijven binnen de game industrie.

- Pauze Game Traject: Je bent aan het studeren of werk en loopt steeds tegen het probleem aan dat je veel tijd kwijt bent met gamen. Zelf weet je niet precies wat je hiermee moet. We bieden een coaching programma aan waarbij gamers in contact komen met sport, leisure binnen een sociaal netwerk. Daarbij maken we gamers meer bewust en leren ze skills zoals plannen en netwerken.

Betrokken personen: Sociaal platform: Project Gamebust
- Rikke Schrauwen, Entrepreneur
- Martijn Faes: Media Marketeer
- Alperen Elver: Game Designer
- Davey Donders: Stream Manager
- Clint van Laarhoven: Graphic Designer

De uitdaging: - Waar zit de doelgroep op te wachten?
- Welke methodiek moet er gebruikt worden?
- Hoe kunnen we gamers betrokken krijgen met het sociaal platform?

alle initiatieven

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden