Homeland

NigelRoosberg

Nigel Roosberg

  • Initiatiefnemer
    Status initiatief: Afgerond
    Bedrijfsnaam: mESH.

Probleem: Tilburg geeft nieuwe makers niet de mogelijkheid en steun die ze nodig hebben in het begin van hun carriere, waardoor deze makers snel afwijken naar de Randstad. Hierdoor mist de stad vele kansen.
De oplossing is een platform waar deze nieuwe makers kennis, netwerk en kapitaal op kunnen doen. Samen met deze makers organiseren we evenementen, content en masterclasses.

Website Instagram pagina

Mijn vraag

Kennis, netwerk en een startfinanciering. We zijn op zoek naar mentoren die ons begeleiden en opzoek naar kapitaal om onderzoek te doen.

Ik kan helpen!

A creative platform.

Probleem constatering: Een nieuwe generatie makers die binnen Tilburg niet het platform hebben die nodig is om kennis, netwerk en kapitaal op te doen met hun talenten.

Mijn betrokkenheid: Vanaf mijn 17de hebben ik en makers om me heen het erg moeilijk gehad inkomen te genereren met onze passies. Naast studie en werk door is deze passie altijd gebleven. Na in de uitkering gezeten te hebben is het duidelijk voor mij geworden dat ik niet de enige ben met dit probleem.

Kennis, netwerk en kapitaal zijn de belangrijkste basiselementen voor een nieuwe generatie makers binnen Tilburg. Dit zijn de mensen die voor ons als stad, in het licht van opkomst van de creatieve industrie, erg waardevol zijn. Doordat de stad niet de kansen biedt aan zulke jonge makers, bestaat er veel onvervulde potentie, waardoor niet alleen jonge makers maar ook de stad veel verkeer misloopt.

Mijn idee: Met dit platform bieden we makers de plek om hun talenten te ontwikkelen, netwerk op te doen en geld te verdienen.

Betrokken personen: Hall Of Fame, BANK15, Fontys, Goldfished, Tilburg Universiteit.

De uitdaging: kloppen onze aannames?
Is hier animo voor?
Voor welke groep is dit initiatief het aantrekkelijkst?
Hoe moeten dit initiatief uitvoeren?
Hoe gaan we dit financieren?
Wie zijn onze beste samenwerkingspartners?

alle initiatieven

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden