Pitchbijeenkomst 23 mei (15:30-19:30)

woensdag 23 mei 2018

Uitnodiging Pitchbijeenkomst en dialoog over duurzame innovatie

Pitchbijeenkomst 23 mei (15:30-19:30)

Kinderen en jongeren in de regio Hart van Brabant moeten maximaal kansen krijgen om gezond, veilig en prettig op te groeien. Om te dromen, talenten te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven te halen. Innovaties kunnen deze kansen versterken. Of voorkomen dat ze juist verslechteren. Binnen het Innovatienetwerk Jeugd inspireren jongeren, ouders, vrijwilligers, professionals, organisaties en ondernemers elkaar om dat wat anders kan en anders moet te veranderen. Bijvoorbeeld met initiatieven die laten zien dat het anders kan.

Agenda Inschrijven

Event details

Op woensdag 23 mei heeft de pitchbijeenkomst een speciaal tintje. Omdat verschillende initiatieven zich richten op jongeren, scholing en werk organiseren we de bijeenkomst deze keer samen met Jongerenpunt Midden-Brabant. Het is een uitdaging voor deze initiatieven om een duurzame plek in de regio Hart van Brabant te verwerven. Samen gaan we graag de dialoog daarover aan.

De middag staat zoals altijd in het teken van pitches. Vanaf 15.30 uur presenteren bekende initiatiefnemers hun resultaten en vervolgstappen. Initiatieven zoals “Verdien je Ticket” en “de Toekomstacademie” kregen al eerder een ja van het netwerk en pitchen nu wederom voor steun.  Dit geldt ook voor het initiatief “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” dat hard gewerkt heeft om zich te verbeteren. Het publiek en de jury zullen vervolgens hun stem uitbrengen. Hopelijk kunnen ze daarna door in het ontwikkeltraject.

Om 17.30 uur sluiten we de pitches af en is er een korte pauze met een kop soep en een broodje en starten we het tweede deel van het programma. Hiervoor kunnen deelnemers zich apart aanmelden Vanaf 18.00 uur is de vloer namelijk voor een debat over duurzaam innoveren. Na een inspirerende introductie door Ton Wilthagen, vertellen inmiddels zeer ervaren initiatiefnemers over hun wat zij tegenkomen op hun innovatiepad. En wat hun kijk is op verduurzamen van de vernieuwingen die zij realiseren. Graag nodigen we jullie uit om met de sprekers in dialoog te gaan. We ronden de avond om 19.30 uur af.

Vanaf 15.00 uur staat de koffie klaar. Voor wie alleen de dialoog bijwoont, staan koffie en soep vanaf 17.30 uur klaar. Voor wie met de auto komt; het is betaald parkeren.

Tot ziens op 23 mei!

Tijd & Locatie

Woensdag 23 mei, van 15.30 tot 19.30. Inloop vanaf 15.00 uur.

Station 88, Spoorzone
Burgemeester Brokxlaan 12
5041 SB Tilburg

Bekijk op Google Maps
Inschrijven

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden