Meet Up - 2023

woensdag 8 november 2023

Inspiratie en podium voor innovaties

Meet Up - 2023

Ontmoet het netwerk van Innovatienetwerk Jeugd en partners, raak geïnspireerd en draag jouw steentje bij met feedback op de initiatieven met vernieuwende ideeën voor de jeugd. De Meet Up is een fysieke plek voor ontmoeting, inspiratie en innovatie rondom jeugdzorg!

Event details

Tijdens de Meet Up is er ruimte om met elkaar te praten over belangrijke thema's in de jeugd(hulp), met name rondom mentale gezondheid. Ook pitchen initiatieven hun idee aan de vakjury en het publiek. Met volop ruimte voor ontmoeting.

Mentale Gezondheid en de jeugd

Als Innovatienetwerk Jeugd dragen we constructief bij aan Mentale Gezondheid. Samen met de partners doen we dit vanuit een breed platform. Startend bij de inbreng van jongeren en van daaruit ontwikkelen en verbinden we ons aan andere activiteiten. Je leest hierover meer in onze koers

Pitches door initiatieven

Tijdens de Meet Up is er ook ruimte voor initiatieven die hun idee of innovatie pitchen. Wie dat zijn? Je vindt ze hier! Als publiek kun jij de ideeën aanhoren en waardevolle feedback geven. Ook is er een jongeren- en vakjury die de pitches beoordelen, met een GO of NO GO voor het supportticket: financiële ondersteuning vanuit het Innovatienetwerk Jeugd.


Heb jij een innovatief idee of oplossing die bijdraagt aan de verandering binnen jeugd(hulp) in de regio Hart van Brabant? En dan specifiek op het gebied van mentale gezondheid? Dan kun je ook jouw idee pitchen tijdens de Meet Up's die het Innovatienetwerk Jeugd organiseert.

Bekijk de flyer met het 6 stappenplan, de criteria en vormen van ondersteuning en meld jouw idee aan via het formulier op de website. Wie weet pitch jij dan tijdens de Meet Up voor de jongeren- en vakjury. 

Aanmelden om te pitchen kan via het aanmeldformulier.

Tijd & Locatie

Woensdag 8 november 2023 van 16.00 - 19.00 uur
Locatie en programma volgen

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden