Meet Up najaar 2022

donderdag 20 oktober 2022

Samen voor en mét de Jeugd!

Meet Up najaar 2022

Ontmoet anderen uit het netwerk van Innovatienetwerk Jeugd en partners, raak geïnspireerd door de workshop en draag jouw steentje bij met feedback op de initiatieven met vernieuwende ideeën voor de jeugd. De Meet Up van eind 2022 is een fysieke plek voor ontmoeting, inspiratie en innovatie. Breng jouw idee in en doe de pitch!

Event details

Tijdens de Meet Up is er ruimte om met elkaar te praten over belangrijke thema's in de jeugd(hulp) en pitchen initiatieven hun idee aan de vakjury en het publiek. Met volop ruimte voor ontmoeting.

Deel 1: Pitches door initiatieven

Heb jij een innovatief idee of oplossing die bijdraagt aan de verandering binnen jeugd(hulp) in de regio Hart van Brabant? Bijvoorbeeld voor een meer inclusieve samenleving? Dan kun je jouw idee pitchen.

Heb jij al verschillende onderzoeken gedaan en heb je een concreet concept, maar weet je niet goed hoe je dat van de grond krijgt? Wie heb je nodig, welke adviezen helpen jou en welke ondersteuning helpen jou? Bij het Innovatienetwerk Jeugd denken we graag met je mee. We kijken samen naar wat passend is bij jouw initiatief om ondersteund te worden en uit te groeien.

Bekijk de flyer met het 6 stappenplan, de criteria en vormen van ondersteuning en meld jouw idee aan via het formulier op de website. Wie weet pitch jij dan tijdens de Meet Up voor de jongeren- en vakjury. 

Deel 2: College over een actueel thema binnen jeugd(hulp)
Verdere informatie over het programma volgt binnenkort.

Aanmelden om te pitchen kan via het formulier op de website.
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaande link.

Tijd & Locatie

Meer info volgt.

Partners

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden