Meet Up 'Mentaal Gezond'

woensdag 14 december 2022

Inspiratie en podium voor initiatieven

Meet Up 'Mentaal Gezond'

Ontmoet het netwerk van Innovatienetwerk Jeugd en partners, raak geïnspireerd en draag jouw steentje bij met feedback op de initiatieven met vernieuwende ideeën voor de jeugd. De Meet Up van eind 2022 is een fysieke plek voor ontmoeting, inspiratie en innovatie. En misschien wel dé plek om jouw idee te pitchen!

Event details

Tijdens de Meet Up is er ruimte om met elkaar te praten over belangrijke thema's in de jeugd(hulp) en pitchen initiatieven hun idee aan de vakjury en het publiek. Met volop ruimte voor ontmoeting.

Mentale Gezondheid en de jeugd

Als Innovatienetwerk Jeugd dragen we constructief bij aan Mentale Gezondheid. Samen met de partners doen we dit vanuit een breed platform. Startend bij de inbreng van jongeren en van daaruit ontwikkelen en verbinden aan andere activiteiten. Innovatieve ideeën zijn daarbij ook enorm belangrijk. Dus heb jij een idee dat bijdraagt aan de verbetering van de mentale gezondheid van jongeren? Meld je initiatief aan bij het Innovatienetwerk Jeugd en doe mee!

Pitches door initiatieven

Heb jij een innovatief idee of oplossing die bijdraagt aan de verandering binnen jeugd(hulp) in de regio Hart van Brabant? En dan specifiek op het gebied van mentale gezondheid? Dan kun je jouw idee pitchen.

Heb jij al verschillende onderzoeken gedaan en heb je een concreet concept, maar weet je niet goed hoe je dat van de grond krijgt? Wie heb je nodig, welke adviezen helpen jou en welke ondersteuning helpen jou? Bij het Innovatienetwerk Jeugd denken we graag met je mee. We kijken samen naar wat passend is bij jouw initiatief om ondersteund te worden en uit te groeien.

Bekijk de flyer met het 6 stappenplan, de criteria en vormen van ondersteuning en meld jouw idee aan via het formulier op de website. Wie weet pitch jij dan tijdens de Meet Up voor de jongeren- en vakjury. 

Aanmelden om te pitchen kan via aanmeldformulier.
Aanmelden voor de bijeenkomst kan via onderstaande link.

Tijd & Locatie

Woensdag 16 december van 16.00 - 19.00 uur
Verdere informatie over het programma en de locatie volgen binnenkort.

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden