SkillsLab 2022

19 oktober t/m 7 juni 2022

Samen voor en mét de Jeugd!

SkillsLab 2022

In 2021 en 2022 presenteert het Innovatienetwerk Jeugd een uniek programma: Samen voor en mét de Jeugd! Een (online) SkillsLab met maandelijks aandacht en inspiratie voor verschillende thema’s rondom jeugd. Doe je mee?

Event details

De jeugd(hulp) in Brabant optimaliseren, dat kunnen we niet alleen. We doen het samen met al die organisaties, zorginstellingen,  gemeenten en initiatieven die de jeugd op één zetten. En met jongeren zelf natuurlijk!

Via SkillsLab wil het Innovatienetwerk Jeugd inspireren, kennis en informatie delen, netwerkverbindingen tot stand brengen en vooral innovatief zijn. Pas dan kunnen kansen zich echt ontwikkelen. Daar zijn wij van overtuigd.

Ga je met ons mee in dit unieke programma met inspiratie rondom jeugd(hulp)?

SkillsLab: Samen voor en mét de Jeugd 2021-2022

Via een aantal unieke workshops ga je interactief aan de slag en delen we lessen en trends met elkaar, inspireren we elkaar en helpen we de jeugd(hulp) te innoveren. Met ervaringsdeskundigen en jongeren zelf. Zet je creatieve brein dus maar vast aan!

Doe mee aan de online sessies van SkillsLab en draag bij aan de noodzakelijke verandering in de jeugd(hulp)! Ga naar de agenda en meld je aan voor de verschillende sessie(s)!

Tijd & Locatie

Online via Zoom, maandelijks op dinsdag
van 19.00 uur - 20.30 uur

Partners

© Copyright Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden