Training Aan de slag met nieuwe concepten

donderdag 13 juni 2019

Nieuwe businessmodellen

Training Aan de slag met nieuwe concepten

Maatschappelijke impact is voor jou belangrijk en jij zoekt verbinding tussen mensen en projecten. Je wilt uitdagende vraagstukken aanpakken in teams en nieuwe samenwerkingen en oplossingen bedenken.

Event details

In samenwerking met Starters4Communities biedt het Innovatienetwerk trainingen op het gebied van bottom-up sociaal ondernemerschap. Samen hebben we drie trainingen geselecteerd die het meest relevant zijn voor het netwerk van het Innovatienetwerk Jeugd. 
 
Wat bieden we? 
Wij bieden praktijkgerichte trainingen met inspiratie, voorbeelden uit de praktijk en een kans om kennis te maken met collega-changemakers. De drie trainingen worden verzorgd door ondernemende trainers uit het veld en we maken een combinatie van theorie en praktijk, met een focus op actie. 
 
Wat heb je aan het eind? 
Je hebt geleerd jouw rol te pakken als aanjager van sociale en duurzame verandering. Je hebt de kennis, skills en mindset om op ondernemende wijze verschil te maken bij je werkgever als intrapreneur. Met concrete tools kun je direct aan de slag!
  
Aan de slag met nieuwe concepten | nieuwe businessmodellen | do 13 juni 2019 ochtend 
Je leert werken met het Business Model Canvas en maakt kennis met verschillende innovatietechnieken om tot een nieuw businessmodel te komen. Je laat je inspireren door voorbeelden van businessmodellen van sociale ondernemingen. Je kiest het meest kansrijke model eruit en gaat experimenteren of je idee kan slagen! 
 
 
Meld je aan 
Deze trainingen worden eenmalig gratis aangeboden door het Innovatienetwerk Jeugd Hart van Brabant. Trainingen zijn los te volgen. Bij veel aanmeldingen selecteren we op relevantie op voor het netwerk. 
Heb je vragen? 
Neem contact op via  of
 
 
Flyer open trainingen voorjaar 2019

Tijd & Locatie

Donderdagochtend 13 juni 2019 van 8.30 tot 12.30 uur
n.t.b. locatie in het centrum van Tilburg

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden