MEET UP Samenwerken op de plek waar kinderen zijn

donderdag 16 mei 2019

Pitchen voor de jeugd én leren innoveren

MEET UP Samenwerken op de plek waar kinderen zijn

Kinderen en jongeren in de regio Hart van Brabant moeten maximaal kansen krijgen om gezond, veilig en prettig op te groeien. Om te dromen, talenten te ontwikkelen en het beste in zichzelf naar boven te halen.

Dat kunnen zij niet alleen, dat doen we met elkaar. Ouders, school, verenigingen, wijkteams en zorgaanbieders. Aan alle betrokkenen de uitdaging om te zoeken naar kansen en mogelijkheden om nóg beter samen te werken op alle plekken waar kinderen zijn.

Agenda Inschrijven

Event details

In deze MEET-Up gaan we met professionals uit onderwijs en zorg, wijkteams, mensen uit het verenigingsleven, ouders en initiatiefnemers uit het innovatienetwerk concreet aan de slag. Aan de hand van een ‘gezinsreis’ maken we veel voorkomende knelpunten inzichtelijk. Vervolgens gaan we samen op zoek naar concrete ideeën en initiatieven, kijken we waar slimme verbindingen mogelijk zijn en ga je naar huis met een interessante date om het geleerde in de praktijk te brengen! Ben jij erbij? Boeiende ervaringsverhalen en goede voorbeelden helpen daarbij.

Er zijn pitches te verwachten van de volgende nieuwe initiatieven:

  • Flowie: Wachttijdbeleving GGZ invullen door info/zelfhulp via chatbot. Lees meer
  • Duurzame sport: Uitval kinderen op (sport)verenigingen terugdringen door pedagogische begeleiding en netwerk trainers. Lees meer
  • De Luistercoach: Luisterend oor voor jongeren op middelbaar onderwijs door laagdrempelige opzet app/spreekuur. Lees meer
  • Jong & eenzaam?: Eenzaamheid onder jongeren in het voorgezet onderwijs eerder signaleren en oppakken. Lees meer

Denk jij met ons mee? We zien je graag op 16 mei in Goirle! 

Tijd & Locatie

16 mei 2019 16:00 - 19:00 uur, Cultureel Centrum Jan van Besouw,
Thomas van Diessenstraat 1, 5051 RJ Goirle

Aanmelden kan ook nog last minute op 16 mei! We zien je graag!

Bekijk op Google Maps
Inschrijven

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden