Innovatielab Aan de slag met VR en Gamification

woensdag 22 mei 2019

Innovatielab Aan de slag met VR en Gamification

Na de kennismaking met de mogelijkheden van VR en gamification tijdens het Innovatielab september 2018, bieden we je nu de kans om dieper in de wereld van VR en gamification te duiken en met je idee aan de slag te gaan. Je kunt je laten inspireren door VR-ontwikkelaars: wanneer bouw je wel een VR en wanneer niet? Wat komt er allemaal bij kijken? En je kunt dus ook direct aan de slag, met een groep en jullie eigen plan uitwerken. We nodigen je vooral uit om met ideeën voor een VR of game deel te nemen. Hoe eenvoudig je idee ook is, als het maar iets met jeugd te maken heeft!

Agenda Inschrijven

Event details

Het programma bestaat uit een Innovatiecollege over VR en/of Gamification. Of we tijdens het Innovatielab met een van deze twee vormen aan de slag gaan of allebei, dat bepalen de deelnemers.

Je kunt deelnemen met een groep, bijvoorbeeld als jullie al een idee hebben. Maar je kunt zeker ook alleen deelnemen. Met een grof of uitgewerkt idee, of zonder.

Met vragen kun je mailen naar info@innovatienetwerkjeugd.nl . Via dit mailadres kun je je ook aanmelden en aangeven of je wel of niet een voorkeur hebt voor VR of Gamification, en wat eventueel je idee is. Meld je aan voor 20 april, dan kunnen wij een mooi programma maken dat aansluit bij de behoeften van de deelnemers.

Tijd & Locatie

Het Innovatielab op woensdag 22 mei vindt plaats van 13 tot 17 uur, de koffie staat vanaf 12.30 uur klaar. Locatie volgt.

Inschrijven

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden