SkillsLab 'Jongerenparticipatie in het beleid'

dinsdag 15 februari 2022

Samen voor en mét de Jeugd!

SkillsLab 'Jongerenparticipatie in het beleid'

Wat is dat nou eigenlijk, jongerenparticipatie? Welke vormen bestaan er en wat is de meerwaarde? Hoe passen we jongerenparticipatie toe in de regio Hart van Brabant? Je ontdekt het in deze interactieve sessie mét en vóór jongeren!

Event details

In de workshop ‘Jongerenparticipatie in het beleid’ zoomt Innovatienetwerk Jeugd | Samen met de Jeugd - Jongerenparticipatie in op #Jongerenparticipatie in het beleid.

Hoe bereik, betrek en begrijp je jongeren?

Deze interactieve sessie nodigt je uit om te leren over de mogelijkheden van jongerenparticipatie. Want hoe pas je dat toe in de praktijk? Ook jongeren zelf komen aan het woord. In de breakoutrooms krijg je de mogelijkheid om een aantal jongeren uit de Jeugdwelzijnsraad (JWR) zelf aan de tand te voelen over jongerenparticipatie op verschillende niveaus!

Door Eva Saeboe, aanjager jongerenparticipatie, Roos Smolders, junior aanjager jongerenparticipatie en Evelyn Dekker, projectmedewerker jongerenparticipatie
Voor iedereen die jongeren wil betrekken bij zijn/haar vraagstukken of bij het maken van beleid.

Door ervaringen van kinderen en jongeren samen te brengen met expertise en onderzoek, is de kans groter dat beleid, aanpak en methode beter aansluiten op de wensen en behoeften!

 

Tijd & Locatie

Online via Zoom, van 19.00 uur - 20.30 uur.

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden