SkillsLab 2021-2022

19 oktober t/m 7 juni 2022

Samen voor en mét de Jeugd!

SkillsLab 2021-2022

In 2021 en 2022 presenteert het Innovatienetwerk Jeugd een uniek programma: Samen voor en mét de Jeugd! Een (online) SkillsLab met maandelijks aandacht en inspiratie voor verschillende thema’s rondom jeugd. Doe je mee?

Event details

De jeugd(hulp) in Brabant optimaliseren, dat kunnen we niet alleen. We doen het samen met al die organisaties, zorginstellingen,  gemeenten en initiatievendie de jeugd op één zetten. En met jongeren zelf natuurlijk!

Via innovatielabs, -cafés of leertafels perthema organiseert het Innovatienetwerk Jeugd zoveel mogelijk ontmoetingen. Zo willen wij inspireren, kennis en informatie delen, netwerkverbindingen tot stand brengen en vooral innovatief zijn. Pas dan kunnen kansen zich echt ontwikkelen. Daar zijn wij van overtuigd.

Ga je met ons mee in dit unieke programma? Laten we even écht out of de box gaan.

SkillsLab: Samen voor en mét de Jeugd 2021-2022

Via 10 unieke workshops ga je interactief aan de slag en delen we lessen en trends met elkaar, inspireren we elkaar en helpen we de jeugd(hulp) te innoveren. Met ervaringsdeskundigen en jongeren zelf. Zet je creatieve brein dus maar vast aan!

Inspiratie en ontmoeting

Verschillende aandachtsgebieden komen breed onder de aandacht. We gaan out of de box denken met Team GelukT, we bespreken trends vanuit de leefwereld van jongeren met Jong & Je Wil Wat. We gaan aan de slag met de jeugd en delen goede voorbeelden met R-newt en bespreken Talentologie met Fontys lectoraat Opvoeden voor de Toekomst. Maar ook andere partners en betrokkenen zijn van de partij, zoals GGD Hart van Brabant, partners vanuit SJS, Zorgbelang Brabant | Zeeland en Avans.

Hoe vergroot jij de betrokkenheid van jongeren en laat je hen participeren bij beleid? Doe mee aan de online sessies van SkillsLab 2021-2022 en draag bij aan de noodzakelijke verandering in de jeugd(hulp)! Ga snel naar de agenda en meld je aan voor de verschillende sessie(s).

Tijd & Locatie

Online via Zoom, maandelijks op dinsdag
van 19.00 uur - 20.30 uur

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden