Open training Community Building

vrijdag 8 november 2019

Open training Community Building

Community building is essentieel voor het realiseren van projecten en ideeën met draagvlak en enthousiasme bij alle betrokkenen. Je leert hoe jij samen met alle stakeholders bewust, gericht en efficiënt aan de slag kunt om iets te veranderen.

Agenda Facebook Eventpagina Inschrijven

Event details

Als partner van het INJ is het essentieel dat je weet hoe je mensen kunt betrekken en betrokken kunt houden rondom een idee of project. Als je goed in staat bent een community van stakeholders te ontwerpen en vormen bereik je met minder energie en op een efficiënte, leuke én gedragen manier jouw doelen.

Tijdens deze leuke en interactieve workshop introduceren we het uiterst waardevolle Starters4Communities Community Canvas. Wat is de identiteit van jullie community? Hoe ziet de ervaring van de leden en stakeholders eruit? Hoe richt je het in zodat er een duurzaam model ontstaat dat gedragen wordt door alle betrokkenen? Welke tools kun je hiervoor inzetten?

Je krijgt de kans om met het canvas aan de basis van jouw eigen community te werken, en mee te denken met iemand anders. En je vertrekt met handvatten om jouw concept slim en op een goede manier te nestelen in het speelveld. Door het verbinden van mensen aan een idee bereik je je doelen in de toekomst sneller, efficiënter én leuker, samen sta je sterker!

Tijd & Locatie

Locatie De Poorten, Hasseltstraat 194, 5046 LP Tilburg. Inloop vanaf 9.00 uur, training start om 9.30 tot 13.00 uur.

Bekijk op Google Maps
Facebook Event Inschrijven

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden