Meet Up Wonen doe je thuis

woensdag 27 november 2019

Meet Up Wonen doe je thuis

Nog steeds zijn er kinderen voor wie een fijn thuis niet vanzelfsprekend is. Vaak is er sprake van complexe problematiek, zoals psychische problemen, alcohol- of drugsmisbruik, huiselijk geweld of financiële nood. In 2018 woonden in de Regio Hart van Brabant 1359 kinderen niet thuis. Bij veel van deze kinderen en jongeren was het thuis zo onveilig, dat ze hier niet meer konden wonen. Hoe kunnen we dat veranderen? Want alle kinderen en jongeren moeten maximaal kansen krijgen om gezond, veilig en prettig op te groeien!

Agenda Facebook Eventpagina Inschrijven

Event details

Heb jij een goed idee?

Welke ideeën heb jij om uithuisplaatsing te voorkomen of om uithuisgeplaatste kinderen op te laten groeien in een gezinsgerichte omgeving? Laat je horen tijdens de Meet Up! Regio Hart van Brabant en het Innovatienetwerk Jeugd nodigt professionals in de jeugdhulp, betrokken organisaties, jongeren én ouders uit om mee te denken en met nieuwe ideeën en oplossingen te komen! Pak het podium en meld je aan! Misschien wil je niet pitchen, maar wel met een idee meedenken, meedoen of meebeslissen? Kom dan óók naar de Meet Up, je bent van harte welkom!

Hoe werkt het?

In de vorm van een pitch kun jij jouw vernieuwende idee voorleggen aan het Innovatienetwerk en vragen om ondersteuning. Het Innovatienetwerk kun je zien als een vliegwiel om jouw idee verder te brengen. Je krijgt een podium en je kunt gebruik maken van het netwerk en de expertise uit dat netwerk. Maar je kunt ook specifieke ondersteuning ontvangen of financiering. De vorm van ondersteuning is maatwerk. Wat heb jij nodig om jouw initiatief tot een succes te maken?

Aanmelden!

Aanmelden van jouw idee of initiatief voor een pitch tijdens de Meet Up kan uiterlijk tot 18 oktober 2019 bij het supportteam van het Innovatienetwerk via . Zij nemen contact met je op voor een intakegesprek. Je kunt je via die weg ook aanmelden voor de Meet Up. Wil je meer weten? Bel dan Lieke Hesemans van het support team: 06 29 22 67 95.

Uitnodiging Meet Up 'Wonen doe je thuis'

Tijd & Locatie

27 november 2019
Locatie volgt zsm, houd de website in de gaten!

Facebook Event Inschrijven

Partners

© Copyright 2017 Innovatienetwerk Jeugd
Alle rechten voorbehouden